Στεγανοποίηση ταράτσας: Πότε την χρειάζεται ΕΠΕΙΓΟΝΤΩΣ ένα κτίριο!

Δεν νοείται σύγχρονο, ενεργειακά αναβαθμισμένο και λειτουργικό ακίνητο χωρίς στεγανοποίηση ταράτσας! Πρόκειται για μια σειρά από παρεμβάσεις που πραγματοποιούνται στην πλάκα της ταράτσας ενός κτιρίου και οι οποίες δημιουργούν έναν μανδύα ασφαλείας που προστατεύει το ακίνητό μας από την υγρασία, εμποδίζοντας το νερό να εισέλθει μέσα σε αυτό.

Μόνωση ταράτσας: 4 άμεσα οφέλη που την καθιστούν αναγκαία!

Η μόνωση ταράτσας είναι ίσως το καλύτερο και πιο αποτελεσματικό δίχτυ προστασίας για κάθε ακίνητο, είτε πρόκειται για παλιά κατασκευή ή ακόμη και νεόδμητο. Πρόκειται για μια ασπίδα που προστατεύει τη μονοκατοικία, την πολυκατοικία, το εξοχικό, τον επαγγελματικό χώρο ή την αποθήκη μας από εξωγενείς παράγοντες που μπορούν να προκαλέσουν στατικά προβλήματα, να φθείρουν μια κατασκευή ή ακόμη και να δημιουργήσουν προβλήματα υγείας στον οργανισμό μας. Πριν από μερικά χρόνια οι ιδιοκτήτες ακινήτων έβλεπαν ως περιττό έξοδο τη μόνωση ταράτσας, ωστόσο πλέον αυτή η αντίληψη έχει αντιστραφεί, καθώς τα άμεσα οφέλη που απολαμβάνει κανείς από τη μόνωση ταράτσας την καθιστούν κάτι παραπάνω από επιβεβλημένη.

Εξωτερική θερμομόνωση: Τι κερδίζω το καλοκαίρι!

Το καλοκαίρι αποτελεί για αρκετούς καταναλωτές έναν… πονοκέφαλο με τον εφιάλτη που ακούει στο όνομα “φουσκωμένοι λογαριασμοί ρεύματος” να κυριαρχεί στη σκέψη των περισσότερων, με δεδομένη την ανάγκη για συχνή χρήση κλιματιστικών και ανεμιστήρων. Η εξωτερική θερμομόνωση ωστόσο είναι ένα όπλο που έχουμε στα χέρια μας και μπορεί να μας βοηθήσει να εξοικονομήσουμε χρήματα την περίοδο του καλοκαιριού, καθώς αποτελεί μια επένδυση η απόσβεση της οποίας γίνεται εύκολα, προσφέροντάς μας μια πλειάδα πλεονεκτημάτων.

Μόνωση ταράτσας: 3 πράγματα που πρέπει να προσέξεις

Η μόνωση ταράτσας αποτελεί έναν ιδιαίτερα αποδοτικό και άμεσο τρόπο για να θωρακίσει κανείς ένα κτίριο και να το προφυλάξει από προβλήματα που σχετίζονται με τον ήλιο, τη βροχή ή την υγρασία.

Πως θα εξοικονομήσετε χρήματα με τη στεγανοποίηση ταράτσας

Αν και αρκετοί καταναλωτές συγχέουν τη στεγανοποίηση ταράτσας με τη μόνωση, η αλήθεια είναι πως πρόκειται για δύο διαφορετικές διαδικασίες οι οποίες προσφέρουν αντίστοιχα οφέλη στην θωράκιση ενός κτιρίου.

Εξωτερική θερμομόνωση: Πείτε αντίο μια και καλή στην υγρασία

Η εξωτερική θερμομόνωση αποτελεί αναμφίβολα τον πλέον αποτελεσματικό τρόπο ενεργειακής θωράκισης ενός κτιρίου, προσφέροντας οφέλη που μέχρι πριν από μερικές δεκαετίες θα φάνταζαν σενάρια επιστημονικής φαντασίας.

Η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση της αποδέχεστε αυτόματα την χρήση των cookies. • Πληροφορίες