images

Μόνωση ταράτσας: 4 άμεσα οφέλη που την καθιστούν αναγκαία!

Η μόνωση ταράτσας είναι ίσως το καλύτερο και πιο αποτελεσματικό δίχτυ προστασίας για κάθε ακίνητο, είτε πρόκειται για παλιά κατασκευή ή ακόμη και νεόδμητο. Πρόκειται για μια ασπίδα που προστατεύει τη μονοκατοικία, την πολυκατοικία, το εξοχικό, τον επαγγελματικό χώρο ή την αποθήκη μας από εξωγενείς παράγοντες που μπορούν να προκαλέσουν στατικά προβλήματα, να φθείρουν μια κατασκευή ή ακόμη και να δημιουργήσουν προβλήματα υγείας στον οργανισμό μας. Πριν από μερικά χρόνια οι ιδιοκτήτες ακινήτων έβλεπαν ως περιττό έξοδο τη μόνωση ταράτσας, ωστόσο πλέον αυτή η αντίληψη έχει αντιστραφεί, καθώς τα άμεσα οφέλη που απολαμβάνει κανείς από τη μόνωση ταράτσας την καθιστούν κάτι παραπάνω από επιβεβλημένη.

Στην εταιρία Μονώσεις Αγγελόπουλος εφαρμόζουμε σύγχρονες μεθόδους μόνωσης ταρατσών, χρησιμοποιώντας μόνο πιστοποιημένα μονωτικά υλικά και αξιοποιώντας την πολυετή εμπειρία, τεχνογνωσία και κατάρτισή μας.

 

Τέσσερα άμεσα οφέλη που καθιστούν μια μόνωση ταράτσας αναγκαία για κάθε ακίνητο!

 

Προστατεύει 100% από το νερό

Το αιώνια πρόβλημα που αντιμετωπίζουν οι ταράτσες είναι η συγκέντρωση νερού, το οποίο στη συνέχεια καταλήγει μέσα στο κτίριο μας, προκαλώντας φθορές, δημιουργώντας μούχλα και υγρασία. Η μόνωση ταράτσας είναι ακριβώς αυτό που χρειαζόμαστε, καθώς είτε επιλέξουμε συμβατική μόνωση είτε ανεστραμμένη μόνωση, το σίγουρο είναι πως θα πετύχουμε 100% προστασία από το νερό, το οποίο δεν μπορεί να βρει τρόπο να εισέλθει μέσα στο κτίριο μας. Έτσι η υγρασία αποτελεί κυριολεκτικά παρελθόν και μετατρέπεται σε μια παλιά ανάμνηση!

 

Διατηρεί τη θερμοκρασία

Όλοι θέλουν να απολαμβάνουν ένα σπίτι δροσερό το καλοκαίρι και ζεστό το χειμώνα. Πως θα σας φαινόταν εάν σας έλεγε κάποιος πως για πετύχετε αυτή την ιδανική συνθήκη δεν θα χρειαστεί να δαπανήσετε μια περιουσία κάθε χρόνο σε πετρέλαιο, φυσικό αέριο, κλιματιστικά και ανεμιστήρες αλλά το μόνο που πραγματικά χρειάζεστε είναι να επενδύσετε στη μόνωση ταράτσας. Εφαρμόζοντας πιστοποιημένα και κατάλληλα μονωτικά υλικά είστε σε θέση να δημιουργήσετε ένα κέλυφος προστασίας στο κτίριο σας, το οποίο ταυτόχρονα προσφέρει ιδανικές θερμικές συνθήκες. Το κτίριο παραμένει ζεστό κατά την περίοδο του χειμώνα, θωρακισμένο απέναντι στις χαμηλές θερμοκρασίες, και δροσερό το καλοκαίρι ενώ με τα χρήματα που γλιτώνετε από τους λογαριασμούς σε ρεύμα και πετρέλαιο κάνετε άμεση απόσβεση του κόστους της μόνωσης, μέσα σε λίγους μόλις μήνες!

Γλιτώνετε χρήματα από τη συντήρηση

Ένα κτίριο στο οποίο παρουσιάζονται φουσκώματα, αποκολλήσεις σοβάδων, αποχρωματισμοί και ρωγμές, χρειάζεται κάθε χρόνο αρκετά χρήματα για συντήρηση. Χρήματα ωστόσο τα οποία μπορείτε να γλιτώσετε εάν εγκαταστήσετε άμεσα μια μόνωση ταράτσας. Οι περισσότερες από αυτές τις φθορές σχετίζονται άμεσα με την έλλειψη σωστής μόνωσης στην οροφή του κτιρίου μας, με αποτέλεσμα το νερό που εισέρχεται μέσα σε αυτό και η υγρασία να προκαλούν συχνές καταστροφές. Αν αναλογιστεί κανείς τα χρήματα που δαπανά κάθε τόσο σε μικρο-παρεμβάσεις, τότε γίνεται κάτι παραπάνω από προφανές πως η μόνωση ταράτσας μπορεί να μας βοηθήσει να κάνουμε άμεση οικονομία χρημάτων και να αποφύγουμε σημαντικές δαπάνες.

 

Κοιμάστε ήσυχοι!

Είτε πρόκειται για μια παλιά οικοδομή ή για ένα σπίτι νεόδμητο η μόνωση ταράτσας εκτός από απαραίτητη είναι σίγουρο πως θα σας βοηθήσει να θωρακίσετε από όλες τις εξωγενείς απειλές το κτίριο σας και να απολαύσετε τη διαμονή σας σε αυτό ξέγνοιαστα. Το άγχος για καταστροφές ή ακόμη και στατικά προβλήματα τα οποία δημιουργούνται από την έλλειψη κατάλληλης μόνωσης, απομακρύνεται μια και καλή και πλέον θα μπορείτε να είστε βέβαιοι πως το κτίριο σας δεν κινδυνεύει και θα παραμείνει ασφαλές για πολλά χρόνια ακόμη.

 

Στην εταιρία Μονώσεις Αγγελόπουλος αναλαμβάνουμε τη μελέτη του κτιρίου σας και σχεδιάζουμε βήμα βήμα, με προσοχή και σύνεση, την κατάλληλη μέθοδο μόνωσης ταράτσας που πρέπει να ακολουθήσουμε για να μπορείτε να απολαμβάνετε τα μέγιστα οφέλη, κάνοντας άμεση απόσβεση και εξασφαλίζοντας ένα κτίριο πλήρως θωρακισμένο.

Η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση της αποδέχεστε αυτόματα την χρήση των cookies. • Πληροφορίες