images

Ποια στεγανοποίηση είναι κατάλληλη για την ταράτσα μου;

 Κανένα κτίριο, ακόμη και εάν δεν πρόκειται για παλιά κατασκευή, δεν είναι άτρωτο 100%, και σίγουρα καραδοκούν κίνδυνοι που μπορούν πολύ εύκολα να προκαλέσουν φθορές ή να επιβαρύνουν την υγιεινή της ατμόσφαιρας που επικρατεί μέσα σε αυτό.

Αναμφισβήτητα η στεγανοποίηση ταράτσας είναι ο πλέον ενδεδειγμένος και αποτελεσματικός τρόπος για να προστατεύσουμε το κτίριο μας, απομακρύνοντας εξωγενείς απειλές όπως η υγρασία και η μούχλα. Κανείς δεν θέλει να ζει άλλωστε μέσα σε ένα σπίτι γεμάτο υγρασία ή μούχλα, καθώς γνωρίζουμε όλοι το πόσο επιβλαβείς είναι για την υγεία του ανθρώπου και πόσα προβλήματα μπορούν να προκληθούν από την παρουσία τους. Στα παραπάνω, αξίζει να προσθέσουμε και το γεγονός πως σε ένα κτίριο με υγρασία εκτός από την υγεία μας απειλούνται και τα έπιπλα και τα ρούχα μας, τα οποία ενδέχεται να καταστραφούν από τη μούχλα και να καταστούν ακατάλληλα προς χρήση.

 

Η εταιρία Μονώσεις Αγγελόπουλος αναλαμβάνει την εφαρμογή σύγχρονων και παγκοσμίως αναγνωρισμένων μεθόδων στεγανοποίησης ταράτσας για κάθε κτίριο, προχωρώντας σε καίριες παρεμβάσεις και προσφέροντας τη σιγουριά και ασφάλεια που απορρέουν από την πολυετή εμπειρία μας στον κλάδο.

 

Ποιο όμως είναι το κατάλληλο είδος στεγανοποίησης ταράτσας που πρέπει να εφαρμοστεί σε κάθε κτίριο;

 

Στεγανοποίηση με Hyperdesmo system

Στη στεγανοποίηση πρωταρχικής σημασίας ρόλο διαδραματίζουν τα υλικά που θα χρησιμοποιηθούν αλλά και ο τρόπος εφαρμογής τους πάνω στην πλάκα της ταράτσας ενός κτιρίου. Η στεγανοποίηση με Hyperdesmo, ένα υλικό το οποίο κάθε φορά που έρχεται σε επαφή με την υγρασία πολυμερίζεται και δημιουργεί μια υδρόφοβη μεμβράνη, είναι μια από τις πιο αξιόπιστες – παγκοσμίως – μεθόδους που μπορείτε να επιλέξετε για την ταράτσα σας. Το βασικό χαρακτηριστικό της είναι πως πρόκειται για μια ιδανική στεγανοποίηση και κάθε τύπο ταράτσας που διακρίνεται από άριστη πρόσφυση σε όλα τα υποστρώματα. Ακόμη και εάν το κτίριο σας βρίσκεται σε μια περιοχή με υψηλή υγρασία ή έντονα καιρικά φαινόμενα και αυτό που αποκαλούμε “βαρύ χειμώνα”, η στεγανοποίηση με Hyperdesmo δεν χάνει την αξιοπιστία της και παρουσιάζεται ιδιαίτερα ανθεκτική σε ακραία καιρικά φαινόμενα και απότομες μεταβολές του καιρού.

 

Στεγανοποίηση με ασφαλτικές μεμβράνες

Ιδιαίτερα δημοφιλής είναι και η στεγανοποίηση με τη χρήση ασφαλτικών μεμβρανών. Πρόκειται για μια στεγανοποίηση που αποτελείται από ελαστομερή υλικά, τα οποία διασφαλίζουν μια ολοκληρωμένη προστασία κατά της υγρασίας ενώ ταυτόχρονα περιορίζει σε ιδιαίτερα ικανοποιητικό βαθμό τις επιπτώσεις που προκαλεί η απότομη εναλλαγή των καιρικών συνθηκών σε ένα κτίριο. Την ίδια στιγμή, πρόκειται για μια μέθοδο στεγανοποίησης που σας προστατεύει από την υγρασία και εμποδίζει τη μούχλα να κάνει την εμφάνισή της, ενώ παράλληλα σας διασφαλίζει μια καθαρή ατμόσφαιρα μέσα στο κτίριο σας.

 

Και οι δύο αυτές μέθοδοι στεγανοποίησης είναι ιδιαίτερα διαδεδομένες παγκοσμίως, καθώς προσφέρουν μια ουσιαστική, σε βάθος και ολοκληρωμένη προστασία από την υγρασία και ταυτόχρονα χαρακτηρίζονται από υψηλό δείκτη προσαρμοστικότητας στις εξωτερικές καιρικές συνθήκες. Χάρη στα υλικά τους, προσφέρουν σταθερή θερμοκρασία μέσα σε ένα κτίριο, τόσο το χειμώνα όσο και το καλοκαίρι, και κατά συνέπεια μας προσφέρουν οικονομία μειώνοντας τις δαπάνες για θέρμανση και ψύξη ενός κτιρίου.

 

Στην εταιρία Μονώσεις Αγγελόπουλος, αναλαμβάνουμε να μελετήσουμε ενδελεχώς την ταράτσα του κτιρίου σας και να σας προτείνουμε την κατάλληλη μέθοδο στεγανοποίησης που αρμόζει στις ανάγκες σας και ανταποκρίνεται στις ειδικές προδιαγραφές της περιοχής στην οποία βρίσκεται το ακίνητό σας, ενώ παράλληλα η εμπειρία και η τεχνογνωσία μας αποτελούν εγγύηση για το τελικό αποτέλεσμα της στεγανοποίησης που θα λάβετε.

 

 

 

Η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση της αποδέχεστε αυτόματα την χρήση των cookies. • Πληροφορίες