images

Πως θα εξοικονομήσετε χρήματα με τη στεγανοποίηση ταράτσας

Αν και αρκετοί καταναλωτές συγχέουν τη στεγανοποίηση ταράτσας με τη μόνωση, η αλήθεια είναι πως πρόκειται για δύο διαφορετικές διαδικασίες οι οποίες προσφέρουν αντίστοιχα οφέλη στην θωράκιση ενός κτιρίου.

Η στεγανοποίηση της ταράτσας ενός σπιτιού ή μιας πολυκατοικίας μπορεί κυριολεκτικά να μας λύσει τα χέρια, προσφέροντας μας ένα κτίριο ασφαλές για τη διαβίωσή μας, απομακρύνοντας το ενδεχόμενο η οροφή μας να… παίρνει νερά και το σπίτι μας να γεμίζει με μούχλα και υγρασία. Οικοδομές ή σπίτια που δεν διαθέτουν στεγανοποίηση στην ταράτσα τους έρχονται ιδιαίτερα συχνά αντιμέτωπες με το μέγα πρόβλημα της υγρασίας.

Η υγρασία αποτελεί εφιάλτη για κάθε κτίριο, πολύ δε περισσότερο για τις παλαιότερες κατασκευές, καθώς μια απροστάτευτη πλάκα στην ταράτσα της οικοδομής ή της μονοκατοικίας μας, μπορεί εύκολα να διαβρωθεί χρόνο με τον χρόνο και να ακολουθήσουν ακόμη πιο σοβαρά προβλήματα για το υπόλοιπο σπίτι μας. Η διείσδυση του νερού άλλωστε μπορεί να προκαλέσει φουσκώματα, ρωγμές, λεκέδες, αποχρωματισμούς ή ακόμη και αποκολλήσεις σοβάδων και το κόστος επιδιόρθωσης τέτοιων προβλημάτων δεν είναι διόλου ευκαταφρόνητο. Δεν αποκλείεται μάλιστα να καταγραφούν ακόμη πιο σοβαρά και μεγάλα προβλήματα, όπως η οξείδωση του χάλυβα και η ενανθράκωση του σκυροδέματος με αποτέλεσμα πολύ πιο σοβαρές ζημιές στην στατικότητα του κτηρίου μας.

Πώς βγαίνετε κερδισμένοι

Ένα σπίτι χωρίς στεγανοποίηση στην ταράτσα του αποτελεί “ανοιχτή πληγή” και ανά πάσα στιγμή μπορεί να μας προκαλέσει μεγάλη οικονομική ζημιά, την οποία ωστόσο μπορούμε να προλάβουμε εάν κινηθούμε έξυπνα και έγκαιρα. Στην εταιρία Μονώσεις Αγγελόπουλος γνωρίζουμε από πρώτο χέρι τα οφέλη μιας επαγγελματικής και αποτελεσματικής στεγανοποίησης ταράτσας, για αυτό πάντα παροτρύνουμε τους πελάτες μας να επωφεληθούν άμεσα από όλα τα πλεονεκτήματα μιας τέτοιας παρέμβασης στο κτίριο τους, υπερθεματίζοντας κυρίως τα οικονομικά οφέλη σε βάθος χρόνου.

Οι εργασίες που συνθέτουν τη στεγανοποίηση της ταράτσας, πρακτικά μας προσφέρουν μια ασπίδα προστασίας για την αποφυγή της υγρασίας και της εισροής υδάτων στο εσωτερικό του σπιτιού σας. Αρκεί να αναλογιστεί κανείς τα χρήματα που δαπανά σε αφυγραντήρες για να καθαρίσει την ατμόσφαιρα του σπιτιού του και να απομακρύνει την υγρασία από το εσωτερικό του, για να αντιληφθεί το πρώτο άμεσο οικονομικό όφελος από μια στεγανοποίηση στην πλάκα της ταράτσας του κτιρίου του.

Ταυτόχρονα, ένα σπίτι χωρίς υγρασία εκτός από ένα υγιεινό περιβάλλον για εμάς και τα μέλη της οικογένειας μας, αποτελεί και ένα κατάλληλο περιβάλλον για τα ρούχα και τα έπιπλά μας. Η συνεχής έκθεση των επίπλων του σπιτιού μας στην υγρασία είναι σίγουρο πως θα τα διαβρώσει και θα μας οδηγήσει μια ώρα νωρίτερα στην αντικατάστασή τους. Το ίδιο θα συμβεί και για τα ρούχα που αποθηκεύουμε στην ντουλάπα ή τα συρτάρια μας, τα οποία είναι πολύ εύκολο να υποστούν φθορές από την έκθεσή τους στην υγρασία και να καταστούν ανθυγιεινά και ακατάλληλα προς χρήση.

Τα ανταποδοτικά οφέλη από την εφαρμογή μιας στεγανοποίησης στην ταράτσα του κτιρίου μας είναι πάρα πολλά. Στην εταιρία Μονώσεις Αγγελόπουλος μάλιστα μεριμνούμε για την εφαρμογή σύγχρονων και παγκοσμίως αναγνωρισμένων μεθόδων στεγανοποίησης, ώστε το τελικό αποτέλεσμα εκτός από πλήρως ποιοτικό και αξιόπιστο, να μας προσφέρει ασφάλεια σε βάθος χρόνου.

Με τη στεγανοποίηση ταράτσας το σίγουρο είναι πως θα πείτε αντίο μια και καλή στην υγρασία, ενώ συνδυάζοντας την με μια ειδική θερμομόνωση θα πετύχετε το βέλτιστο δυνατό αποτέλεσμα, δημιουργώντας ένα πλήρως θωρακισμένο σπίτι έτοιμο να ανταπεξέλθει σε κάθε είδους εξωτερική απειλή. Η υγρασία δεν θα απειλεί πλέον τα έπιπλα, τα ρούχα και τον ίδιο σας τον οργανισμό και θα είστε σε θέση να αποκομίσετε οικονομικά οφέλη σε βάθος χρόνου και να κάνετε άμεσα απόσβεση, μειώνοντας τα περιττά έξοδα για επιδιορθώσεις σε τοίχους και οροφές ή αντικαταστάσεις επίπλων και ρούχων. Ελάτε σήμερα κιόλας σε επαφή με έναν εκπρόσωπο της εταιρίας Μονώσεις Αγγελόπουλος για να βρείτε την κατάλληλη μέθοδο στεγανοποίησης από την οποία θα βγείτε διπλά και τριπλά κερδισμένοι οικονομικά.

Η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση της αποδέχεστε αυτόματα την χρήση των cookies. • Πληροφορίες